Even voorstellen

Mogen we ons even voorstellen Johanna en Martin Hoekstra. Wij hebben elkaar leren kennen op de Vakschool te Schoonhoven. Johanna deed daar haar opleiding goudsmid en zilversmid en Martin heeft daar ook zijn goudsmid en horlogemakers diploma behaald. En samen hadden ze een droom een eigen Juwelierszaak.

In 1984 zijn we samen verhuisd van Dronten naar Zeewolde alwaar we vanuit huis repareerde en verkoop deden zo vanaf de keuken tafel later in 1987 opende we een eigen Juweliers zaak aan het Flevoplein te Zeewolde. Het was een kleine winkelruimte alwaar wij een start maakte voor onze Juwelierswinkel en niet veel later in april 1991 verhuisde we de Juwelierszaak naar een nieuw pand aan de Torenstraat 3 te Zeewolde. Waar we echt een stuk groter zaten met een ruime goudsmederij en uurwerkherstellers atelier waar we ons ambacht mooi konden uitvoeren. Na een flinke verbouwing in 2008 werd het een mooie moderne Juwelierswinkel met een veel moderne/trendy merken en met zeer frisse uitstraling. Al onze sieraden en horloge’s staan per merk in mooie wandvitrines. Onze inkoop van sieraden en horloge’s blijft in eigen handen. Ons reparatie atelier is de plek waar Johanna de sieraden repareerd of een nieuw sieraad ontwerpt of wat nieuws van oude sieraden maakt in samenwerking met de klant. Bijna alle horloge’s worden door Martin zelf gerepareerd liefst mechanische horloge’s en klokken.

Onze inkoop strategie.

Wij zorgen voor goede kwaliteit en prijs verhouding. Bij het opnemen van een sieradenlijn of horloge merk kijken we vooral naar de afwerking,presentatie,verpakking en hoe is de ondersteuning vanuit het bedrijf. Bij Rosa di Luca en Citizen kunnen wij de sieraden en horloge’s mooi etaleren de kwaliteit is prima zowel ook de ondersteuning van het bedrijf mooi verpakkings-materiaal. Het verkrijgen van een mooie folder rond de feestdagen is geen probleem. Kom gewoon eens binnen kijken naar ons rijke assortiment sieraden en horloge’s we staan u graag bij voor uitleg.

 

Elk kwartaal ligt er een nieuw horloge vakblad voor u klaar.

 

20160702_113619